Opgelicht door een slotenmaker

Opgelicht door een slotenmaker

Triest….
Een aantal weken geleden ontving ik van een klant een telefoontje. Het huilen stond haar nader dan het lachen, ze was opgelicht door een malafide slotenmaker.

Na een inbraak wil je natuurlijk goede sloten

Bij mevrouw was ingebroken en natuurlijk wil ze nu betere sloten om herhaling te voorkomen!. De kans dat inbrekers terug komen naar hetzelfde huis is namelijk zeer reëel. (lees hierover meer)  Mevrouw moest een torenhoge rekening aan een slotenmaker betalen. Ze was opgelicht.  Direct na de inbraak had ze op Google gezocht naar “slotenmaker”en had contact gelegd met het bedrijf van de eerstgetoonde advertentie. Dit bedrijf was snel ter plaatse. Iemand in een burgerauto en zonder reclame. De man sprak slecht Nederlands. Ze ontving een flinke rekening en kon hier niets tegen doen.

Opgelicht door een slotenmaker

Opgelicht door een slotenmaker

Opgelicht door een slotenmaker

De malafide slotenmaker herstelde de cilinder en het slot. Het materiaal wat gebruikt was voldeed niet aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Men had een goedkoop binnendeurslot gebruikt en er was een cilinder geleverd met 2 sleutels. Normaliter zitten daar 3 sleutels bij. Het gebruikte deurbeslag was van dun aluminium. Dit is zo open te breken middels de Bulgaarse of kerntrekmethode. Zelf plaats ik altijd veiligheidsschilden.

Mevrouw had de werkbon getekend en was akkoord gegaan met het uitvoeren van de werkzaamheden. Als je dit doet, heb je geen poot om op te staan en moet je betalen. Wees gewaarschuwd. Laat het zover niet komen.

Politiekeurmerk Veilig Wonen – Erkende bedrijven

Zet nu alvast het telefoonnummer van een erkend bedrijf in je telefooncontacten! Op de website van het Politiekeurmerk vind je alle erkende slotenmakers.
In de regio Utrecht kun je mij altijd bellen . Wees op je hoede mensen!

Wilt u een inbraak voor zijn en een advies op maat?

Neemt u gerust contact met mij op door het invullen van het gratis woningcheckformulier.
Ik kom vrijblijvend bij u langs. Dan gaan we samen uw woning door. Ik kijk vanuit de ogen van een inbreker en neem u mee in mijn verhaal.
Ik noteer de pijnpunten en u ontvangt binnen enkele dagen een gratis advies in uw mailbox!

U kunt zelf aan de slag of u kunt een beroep doen op mij. Binnen een paar dagen kan ik de werkzaamheden al voor u uitvoeren. Ik kom zelf, dus u weet wie u binnen haalt.
Én, geen verrassing achteraf. U heeft namelijk al een overzicht van de prijzen ontvangen.

Beste Politiekeurmerk Bedrijf

Nog steeds ben ik vereerd dat ik ben uitgeroepen tot het beste Politiekeurmerk Veilig Wonen bedrijf.
Via dit blog leest u meer over de mijn werkwijze en de subsidie van de gemeente Utrecht.
Nogmaals: zet het telefoonnummer van een erkende slotenmaker in uw telefoon.

 

lampje Politiekeurmerk Veilig Wonen

Hoe vaak moet ik het nog zeggen 🙂