Elektronische beveiliging met BORG certificaat

Elektronische beveiliging met BORG certificaat

Ruud Jansen heeft al ruim 20 jaar ervaring met bouwkundige beveiligingen.  Hij is gespecialiseerd in het beveiligen van panden conform de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Steeds vaker wordt er gevraagd om een elektronische beveiliging met BORG certificaat.

Ruud: 'Steeds vaker word er aan mij gevraagd wat de mogelijkheden zijn om een woning of bedrijfspand elektronisch te beveiligen. Met de groeiende behoefte aan veilige woon- en werkomgevingen begrijp ik ook dat klanten willen investeren in elektronische beveiligingen. Ik heb nu mijn expertise uitgebreid met elektronische beveiligingssystemen, waardoor ik nu een totale veiligheidsoplossing kan bieden.'

Elektronische beveiliging uitgevoerd door een BORG beveiligingsbedrijf

Heb je veel waardevolle spullen in huis, zoals een grote verzameling, laat je dan adviseren door een BORG-beveiligingsbedrijf. BORG-beveiligingsbedrijven zijn betrouwbaar en vakkundig. De diensten van deze beveiligingsbedrijven worden regelmatig getoetst door een onafhankelijke instelling. Een BORG-beveiligingsbedrijf komt bij jou langs en bepaalt aan de hand van de VRKI (Verbeterde Risicoklassenindeling) of jouw woning aan de beveiligingseisen voldoet en zo nee, welke maatregelen er nog nodig zijn. Wanneer jouw woning voldoende beveiligd is, dan kom je in aanmerking voor het BORG-certificaat. Met dit certificaat krijg je bij veel verzekeraars korting op de inboedelverzekering!

Samenwerkingspartner voor elektronische beveiligingen 

Ik heb een samenwerkingspartner gevonden die deze elektronische beveiligingsoplossing kan bieden. Een partner die vindt dat kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan. Een partner die in het bezit is van de benodigde certificaten en keurmerken en die net als ik ook aangesloten is bij Het CCV. (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid)

Inbraakbeveiliging

Voor een compleet beveiligingsplan wordt er eerst een risicoanalyse gemaakt. Samen met u bepalen wij de benodigde elektronische, organisatorische en bouwkundige maatregelen. Om de kwaliteit te waarborgen verzorgen wij ook de certificering. Voor de bouwkundige beveiliging kan ik het certificaat Politiekeurmerk Veilig Wonen afgeven. Onze partner is gespecialiseerd in de volgende systemen:

  • Draadloze inbraaksignaleringssystemen
  • Standaard en complexe inbraaksignaleringssystemen
  • Centrale beheeroplossingen voor meerdere systemen
  • Doormelding naar eigen mobiele telefoon of alarmcentrale

Onderhoud van uw beveiligingssystemen is essentieel om de veiligheid te waarborgen. Wij bieden u daarom een onderhoudsovereenkomst op maat aan. De servicemonteurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Overige beveiligingen

Mochten er nog andere wensen zijn omtrent beveiligingen zoals camerabeveiliging, security managementsystemen, toegangscontrole of terreinbeveiliging?
Neem gerust contact met mij op en laat weten hoe wij u kunnen helpen bij uw bouwkundige en/of elektronische beveiliging. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken aan een veilige en prachtige toekomst.

Of vul hier het contactformulier in >>

borg E

Wat klanten over mij zeggen.

05-01-2021

Na een inbraak waarbij ook een setje reservesleutels was meegenomen, was Ruud Jansen snel ter plaatse om de sloten te vervangen. Ik heb zeker geen spijt gehad om meteen een erkend PKWV-adviseur te bellen. Ik kreeg uitstekend advies en de werkzaamheden werden snel en vakkundig uitgevoerd.

- Jeroen Aarssen

november 2020

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop Onderhoudsbedrijf Jansen de inbraakbeveiliging in mijn huis en het dakbeschot in mijn garage heeft aangebracht.
Alles gebeurde overeenkomstig de afspraken in snel tempo zonder overlast.

-Jef Halkes

oktober 2020

Hey Ruud, wat fijn dat je snel terplekke was toen ik mijn sleutel binnen heb laten liggen. Je kreeg de deur snel open man, daar moet ik ook nog iets meer 🙂

- Fred

oktober 2020

Ruud is een absolute vakman en levert kwaliteit! Ruud heeft mijn hele huis van nieuwe sloten voorzien, een nieuwe voordeur op maat gemaakt en mijn huis uiteindelijk mogen voorzien van het PKVW-keurmerk.
Hij ging zeer vakkundig te werk, heeft veel kennis en neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Ik ben zeer tevreden, een absolute aanrader!

-Iris Pielage

september 2020

Wij hadden duidelijke ideeën omtrent vormgeving, Ruud Jansen vulde dat professioneel aan met deurbreedte, type scharnieren en dergelijke. Het resultaat trok bekijks! (En het leverde hem nieuwe klanten op...;-))

-Maurice van Werkhooven

september 2020

Ruud is een top vakman. Heeft hier herstelwerkzaamheden balkonhek verricht. Hij was binnen 2 weken aan de slag, reageert snel en werkt netjes. Verder eerlijk advies en bij onvoorziene omstandigheden is er een adequate oplossing (zelfde dag nog extra spullen gehaald en afgerond). Aanrader!

-  Frank

december 2019

Ik had mij buitengesloten en Ruud gebeld. Hij kwam snel langs en heeft de deur zonder schade kunnen openen. Kundig gedaan. Het gereedschap wat hij gebruikte zag er professioneel uit.

- Mw. Spies

 

2019

Ik had mij buitengesloten. Ruud stond met een half uur voor de deur en heeft mij zonder schade binnen kunnen laten. Vakman.

-Jules Lacor

2019

Ruud, mooi hoe het balletje is gaan rollen. Ik ben zeer tevreden met jouw vriendelijke en deskundige benadering.  Fantastisch toch, dat de VvE heeft besloten dat je hele complex mocht doen! Tot snel.

-Marco

juni 2019

Goedemiddag Ruud,
Wat tof dat je snel kon komen om ons huis te beveiligen voordat we op vakantie gingen. 
De vakantie was trouwens super! etc....

-Bram

 

november 2018

We hebben een goede ervaring met Ruud Jansen. We kregen hele goeie tips. Kortom: een aanrader!

-Elaine Durrer-Buytendijk

2018

Dank voor het beveiligen van ons huis en de goede service @ politie keurmerk veilig wonen

-Jochum Feitsma

oktober 2018

Ruud heeft mij snel en deskundig geholpen. Ik kan hem van harte aanbevelen!

-Emile RvR

mei 2018

Zeer tevreden. Reageert snel en professioneel op mijn vraag. Snelle actie met betrekking tot de uitvoering van de werkzaamheden. Vakkundige beveiliging van mijn woning!

-Peter Delissen

2017-07-14

Via advertentie in wijkblad contact gezocht. Prettige samenwerking, snelle service en vakkundige afwerking. Zeker een aanrader.

- Doosje

2017-06-25

Ik heb contact opgenomen met Ruud voor de beveiliging van mijn huis volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Hij heeft vervolgens alles snel en vakkundig geregeld. Dankjewel, Ruud, voor de goede service.

- Jolanda

2017-06-18

Super gedaan! Snelle afhandeling, duidelijke offerte en prijsafspraak.

- Ger Dijkshoorn

2017-03-03

Via een actie in onze wijk voor het verkrijgen van een politiekeurmerk zijn we in contact gekomen met Ruud. Snel alles, professioneel en vakkundig geregeld, oftewel ik raad Ruud aan voor ieder klus! Nogmaals bedankt voor je uitgevoerde werkzaamheden bij ons!

- Hans de Heus

2016-11-06

Wij hebben contact opgenomen met Ruud voor informatie over de beveiliging van ons huis en het politiekeurmerk PKVW. Het contact verliep snel, professioneel en wij zijn dan ook ontzettend tevreden. Wij kunnen Ruud van harte aanbevelen.

- Familie van der Stelt

Terugbelverzoek

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.