TELEFOONNUMMER 06 - 51 61 95 47
UITGEROEPEN TOT BESTE PKVW-BDRIJF VAN 2018

Overige werkzaamheden

Gedegen timmeropleiding en jarenlange werkervaring

Door een gedegen timmeropleiding en ruim 35 jaar werkervaring verzorg ik ook het (ambachtelijke) timmerwerk. Een op maat gemaakte kast, veranda, deur, carport, meubel, raam, tafel, bank etc. van steigerhout of ander materiaal. Het repareren van kozijnen, ramen en deuren. Het betimmeren van uw zolder, het maken van scheidingswanden, het plaatsen van dubbel glas en het herstellen van inbraakschades.

Woont u in een oud pand en wilt u alles in de originele stijl hersteld ? Originele architraven, originele traphekken? Laat het mij weten. Ik maak het weer authentiek !

Glas-in-lood inpakken? Ik kan het.

Binnen- en buitendeuren, leveren verschillende soorten beslag

Mooie binnen- of buitendeuren?
Ik overhandig u graag een brochure.
Staat uw deur er niet bij, geen probleem, laat het mij weten. Ik heb diverse deuren zelf gemaakt.

Timmerwerk, op maat gemaakt en perfect afgewerkt.

Neem gerust contact met mij op voor een gratis adviesgesprek. Ik vind het prettig indien u het contactformulier invult. Dan heb ik snel al uw gegevens bij de hand.

Stap 1,
een mooie houten plank

RJ_Overige werkzaamheden_01a

Stap 2,
krijgt al vorm

RJ_Overige werkzaamheden_02_Web

Stap 3,
eindresultaat

RJ_Overige werkzaamheden_03_Web

Wat klanten over mij zeggen.

2017-07-14

Via advertentie in wijkblad contact gezocht. Prettige samenwerking, snelle service en vakkundige afwerking. Zeker een aanrader.

- Doosje

2017-06-25

Ik heb contact opgenomen met Ruud voor de beveiliging van mijn huis volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Hij heeft vervolgens alles snel en vakkundig geregeld. Dankjewel, Ruud, voor de goede service.

- Jolanda

2017-06-18

Super gedaan! Snelle afhandeling, duidelijke offerte en prijsafspraak.

- Ger Dijkshoorn

2017-03-03

Via een actie in onze wijk voor het verkrijgen van een politiekeurmerk zijn we in contact gekomen met Ruud. Snel alles, professioneel en vakkundig geregeld, oftewel ik raad Ruud aan voor ieder klus! Nogmaals bedankt voor je uitgevoerde werkzaamheden bij ons!

- Hans de Heus

2016-11-06

Wij hebben contact opgenomen met Ruud voor informatie over de beveiliging van ons huis en het politiekeurmerk PKVW. Het contact verliep snel, professioneel en wij zijn dan ook ontzettend tevreden. Wij kunnen Ruud van harte aanbevelen.

- Familie van der Stelt

Terugbelverzoek

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.