Wie ben ik?

Ruud Jansen
Logo Onderhoudsbedrijf Ruud Jansen

Mijn naam is Ruud Jansen en ik ben sinds 2001 zelfstandig ondernemer.

Ik heb 33 jaar als timmerman gewerkt en heb mij in 2013 gespecialiseerd als Preventieadviseur bestaande en nieuwbouw PKVW. Tevens ben ik bouwplanadviseur PKVW. Dit betekent dat ik een expert ben op het gebied van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Jaarlijks word ik getoetst op vakkennis en betrouwbaarheid. Ik volg periodiek nascholing om op de hoogte te blijven van de laatste inbraaktechnieken en natuurlijk kan ik een bewijs van goed gedrag overleggen.

Bij de inspectie van een woning kom ik altijd zelf! Zo weet u met wie u te doen heeft.

Ik werk samen met de gemeente Utrecht, wijkbureaus, politie en handhavers. Daarom vindt u mij ook in winkelcentra of op locatie om bewoners te wijzen op de veiligheid van de woning.

Ik behandel mijn klanten zoals ik zelf behandeld wil worden. Duidelijkheid. Vooraf een gratis offerte.
U krijgt bij mij een “all-inclusive-prijs.” U krijgt achteraf geen meerwerkkosten, tenzij u natuurlijk ter plaatse meer door mij gedaan wilt hebben dan vooraf afgesproken. Maar dat is logisch, toch? Iets kleins? Dat pak ik gewoon even mee.

Ook overig timmerwerk vind ik leuk om te doen, want timmeren is mijn passie!
Kijkt u maar eens rond op mijn website. Er staat een kleine selectie van wat werk op.

Ik ben er trots op dat mijn klanten, bedrijven en particulieren, nog steeds bij mij terug komen voor nieuwe klussen.

Mijn bedrijf run ik alleen. Daar heb ik bewust voor gekozen. Door mijn jarenlange ervaring heb ik een uitgebreid netwerk van goede specialisten om mij heen. Deze vakmensen huur ik in. Ik verzorg de coördinatie, heeft u zelf geen omkijken naar. Mijn vrouw Margret helpt mee met de administratie.

Ik ben V.C.A.-gecertificeerd. Dit betekent dat veiligheid en milieuzorg in een hoog vaandel staan. Regelmatig volg ik cursussen en bezoek ik vakbeurzen zodat ik voldoende op de hoogte blijf.

Mijn kenmerk is maatwerk en mijn maatwerk is vakwerk.
Ik streef naar perfectie met een hoog afwerkingsniveau en mijn doelstelling is een tevreden klant!

Aangesloten bij de certificatie-instelling Kiwa. Zij zijn de uitvoerende instantie van het CCV, Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid.

Terugbelverzoek

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.