Ruud Jansen prijswinnaar 2024

Beste Politiekeurmerk Bedrijf 2024!

Uitgeroepen tot het beste Politiekeurmerk Bedrijf Veilig Wonen 2018 én 2024!

Prijs voor het beste Politiekeurmerk Veilig Wonen Bedrijf van 2024


PKVW Award 2024Tijdens de Veilig Wonen Dag zijn prestigieuze prijzen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) uitgereikt.
Er waren drie genomineerde PKVW-bedrijven zonder personeel, de jury heeft mij wederom beloond met de prijs voor het beste PKVW-bedrijf 2024!

Verkozen tot het beste Politiekeurmerk Veilig Wonen Bedrijf van 2024

Ik ben zeer vereerd dat ik wederom ben uitgekozen als beste PKVW-bedrijf. De inmiddels uitgereikte prijs heeft een mooi plekje gekregen. Dé prijs voor het beste Politiekeurmerk Veilig Wonen bedrijf van 2024 staat naast de prijs van 2018!

Eerlijke slotenmaker

Voor mij is het de natuurlijkste zaak van de wereld. Je medemens licht je niet op! Je behandelt je klant, zoals jezelf behandeld wilt worden. Ik ben in de bres gesprongen door te reageren op de Kamervragen die destijds gesteld werden. Kamervragen over het aanpakken van malafide slotenmakers. Maar hoe dan? Ik pleit nog steeds voor meer zichtbaarheid van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dan heb je alle betrouwbare slotenmakers in beeld.

Is het Politiekeurmerk Veilig Wonen duur?

Binnen het Keurmerk kunt u vaak verschillende keuzes maken.  Ik geef u een voorbeeld.
U krijgt de optie tot het plaatsen van een bijzetslot. Een voordelige oplossing. Maar wilt u met één handeling uw deur afsluiten, dan is er ook een andere oplossing mogelijk.
Bijvoorbeeld het leveren en plaatsen van een meerpuntsluiting. De keus ligt altijd bij de klant. Ik adviseer u alleen maar.

Gratis Woninginspecties

In 2018 roemde de jury mij om mijn gratis woninginspecties. Daar ga ik natuurlijk gewoon mee door. Wilt u weten hoe veilig uw huis is, neemt u gewoon contact met mij op.
Ik vind het dan fijn als u het gratis woningcheckformulier op mijn website invult. Dan heb ik alle gegevens bij de hand en mail ik u terug met een datumvoorstel.

Groot vakmanschap

In 2024 was het jurycommentaar: ‘Ruud beschikt over groot vakmanschap, wijst klanten op subsidies en geeft vaak voorlichting over wat het PKVW “Ruud beschikt over groot vakmanschap, wijst klanten op subsidies en geeft vaak voorlichting over wat het PKBW inhoudt. Zijn reviews scoren een 5.0.”  Superfijn dat de jury dit heeft opgemerkt. Ik hou er niet zo van om mijzelf op de borst te kloppen maar ik ben inderdaad deskundig en flexibel. Ik streef naar perfectie en een hoog afwerkingsniveau. Mijn doelstelling is een tevreden klant!

lampje Politiekeurmerk Veilig Wonen

Subsidie gemeente Utrecht

De gemeente Utrecht zet in op het terugdringen van het aantal woninginbraken. En met succes! De jury stelde het op prijs dat ik bewoners attendeer op de fantastische subsidieregeling van de gemeente Utrecht. De meeste inwoners van Utrecht zijn hiervan niet op de hoogte. Voor eigenaren van koopwoningen geldt het volgende. Indien de woning ouder is dan het bouwjaar 2000, krijgen zij 40% van de kosten terug, met een maximum van € 1.000,–.  Voor appartementen gebouwd voor 2000, vergoedt de gemeente 40% van de kosten, met een maximum van € 700,00. Is uw huis gebouwd na 2000, dan krijgt u 40% van de kosten terug en maximaal € 400. Voor appartementen gebouwd na 2000 bedraagt de subsidie 40% van de kosten en maximaal € 250. Ik leg het u graag persoonlijk uit.

Subsidie aanvragen is lastig

Welnee, bij de uitreiking van het certificaat voeg ik een handleiding toe. Ik neem u stap voor stap mee in het proces. Van het inloggen tot het aanvragen. Het is echt eenvoudig.

Speech

Tijdens mijn toespraak heb ik de malafide slotenmakers nog eens onder de aandacht gebracht. Mijn wens: Het aansluiten van alle betrouwbare slotenmakers bij de Stichting Centrum voor Beveiliging en Veiligheid. Als deze slotenmakers zich hard maken voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen, ontstaat er een enorm databestand van slotenmakers met een keurmerk. Zo kunnen wij het hele land bedienen en hopelijk een einde maken aan wanpraktijken.

Ministerie van Justitie en Veiligheid

Helaas was er op het moment van de uitreiking een demissionaire minister van Justitie en Veiligheid, geen minister dus om de prijs uit te reiken. Ik ga ervan uit dat de aanwezige delegatie minister David van Weel zal bijpraten. Stel de bewoners van Nederland op de hoogte van de voordelen van de het Politiekeurmerk Veilig Wonen. “Het lampje – Harm Alarm” is bekend door zijn tv-optreden. Laat hem het Politiekeurmerk onder de aandacht brengen.

Verder als erkende slotenmaker in Utrecht en omstreken

Natuurlijk ga ik door met waar ik goed in ben. Als eerlijke slotenmaker met een goede kwaliteit, tegen een eerlijke prijs, een hoog servicelevel en een snelle service!

Vragen?

Heeft u naar aanleiding van het bovengenoemde nog vragen? Neemt u dan gerust contact met mij op. Dit kan middels het invullen van het contactformulier op mijn website. Wilt u een gratis woninginspectie, dan vult u het gratis veilig woning scan formulier in. Ik neem snel contact met u op.