Hoe veilig is uw woning?

IS UW WONING BESTAND TEGEN DE HUIDIGE INBRAAKTECHNIEKEN?

Woninginbraak is een ingrijpende gebeurtenis. Maak het inbrekers zo moeilijk mogelijk, zodat zij uw huis voorbij lopen!

De inbraaktechnieken veranderen. Laat uw huis controleren of het voldoet aan de nieuwste vormen van inbreken. Gratis!

Als preventie-adviseur kan ik u adviseren over het Politiekeurmerk Veilig Wonen.
Dit keurmerk houdt rekening met de meest voorkomende inbraakmethoden.

De inbreker slaat uw woning over als er:
• goedgekeurde sloten op ramen en deuren zitten
• er heldere verlichting aanwezig is
• een PKVW sticker op het raam zit

VOORDELEN VAN EEN WONING MET HET POLITIEKEURMERK VEILIG WONEN
• een veilig gevoel! Uw huis voldoet aan alle eisen
• uw woning is bestand tegen de inbraaktechnieken van de gelegenheidsinbreker. De kans op een
inbraak neemt af met wel 90%
• de inbreker ziet van afstand dat uw huis een PKVW-certificaat heeft en slaat uw woning over
• woont u in Utrecht? Zij kennen een mooie subsidieregeling. Zie informatie op mijn website
• veel verzekeraars geven een korting op de premie

WAT KUNT U VAN MIJ VERWACHTEN?
• een gratis inspectie van uw woning
• een gratis offerte
• preventietips specifiek voor uw woning
• aanpassingen nodig? Vaak kan al snel worden gestart
• erkend preventie-adviseur, jaarlijks getoetst op bekwaamheid en betrouwbaarheid
• jarenlange ervaring, veel kennis

WAT ZIJN DAN DE HUIDIGE INBRAAKTECHNIEKEN?

CILINDERTREKKEN
In de regio Utrecht is dit de momenteel één van de meest voorkomende inbraaktechniek.
Er wordt een geharde schroef in de cilinder geschroefd. Over deze schroef wordt een cilindertrekker geplaatst. Door de inbreker wordt kracht uitgeoefend op de cilinder. Deze breekt af. Met een “bouwsleutel / loper” wordt de deur simpel geopend. Ook al is uw deur op slot! Een inbreker staat binnen 35 seconden bij u binnen. Op mijn website staat een film, bekijkt u deze eens.

BULGAARSE METHODE
Inbrekers kunnen met een tang de cilinder van het deurslot afbreken en eruit trekken. Zonder cilinder is de deur zó te openen.

FLIPPEREN
Flipperen is het wegduwen van de dagschoot met behulp van een hard stuk plastic zoals een credit card of een stuk frisdrankfles.

OPENBREKEN
Met een schroevendraaier of breekijzer het raam of de deur openbreken.

GAATJES BOREN
Er wordt door de inbreker een klein gaatje onder het slot van het raam of deur geboord. Met een ijzerdraad wordt geprobeerd de sleutel om te draaien en/of de raamsluiting te openen.

LOCKPICKEN
Het slot wordt gemanipuleerd met fijne tangetjes en ijzertjes. Vaak duurt dit lang en het is specialistisch werk. De inbreker heeft niet veel tijd, dus dit is niet het werk van een gelegenheidsinbreker.

INKLIMMEN
Via een openstaand raam of deur de woning betreden. Via de regenpijp, de kliko of een los liggende ladder is de inbreker zo binnen.

HENGELEN
Via de brievenbus wordt geprobeerd met behulp van een ijzerdraad (denk bijvoorbeeld aan een kleerhanger) het slot open te draaien of te ontgrendelen.

INSLUIPEN
Een vooral in de zomerperiode populaire manier van inbreken is insluipen. Hier kleven relatief weinig risico’s voor de inbreker aan omdat hij niet hoeft ‘te breken’, hij hoeft alleen maar door te lopen. Wanneer hij onverhoeds de bewoner tegen het lijf loopt maakt hij zijn excuses, zegt bij het verkeerde huis te zijn en vertrekt weer. Het risico gepakt te worden voor een strafbaar feit is minimaal.

BABBELTRUC
Inbrekers kunnen aanbellen met een smoesje om zo uw huis binnen te komen

Bron: https://www.politie.nl/

Wilt u weten hoe veilig uw woning is? Vul het gratis woningscan-formulier in en ik kom gratis bij u langs om een preventiecheck uit te voeren.

Wat klanten over mij zeggen.

05-01-2021

Na een inbraak waarbij ook een setje reservesleutels was meegenomen, was Ruud Jansen snel ter plaatse om de sloten te vervangen. Ik heb zeker geen spijt gehad om meteen een erkend PKWV-adviseur te bellen. Ik kreeg uitstekend advies en de werkzaamheden werden snel en vakkundig uitgevoerd.

- Jeroen Aarssen

november 2020

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop Onderhoudsbedrijf Jansen de inbraakbeveiliging in mijn huis en het dakbeschot in mijn garage heeft aangebracht.
Alles gebeurde overeenkomstig de afspraken in snel tempo zonder overlast.

-Jef Halkes

oktober 2020

Hey Ruud, wat fijn dat je snel terplekke was toen ik mijn sleutel binnen heb laten liggen. Je kreeg de deur snel open man, daar moet ik ook nog iets meer 🙂

- Fred

oktober 2020

Ruud is een absolute vakman en levert kwaliteit! Ruud heeft mijn hele huis van nieuwe sloten voorzien, een nieuwe voordeur op maat gemaakt en mijn huis uiteindelijk mogen voorzien van het PKVW-keurmerk.
Hij ging zeer vakkundig te werk, heeft veel kennis en neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Ik ben zeer tevreden, een absolute aanrader!

-Iris Pielage

september 2020

Wij hadden duidelijke ideeën omtrent vormgeving, Ruud Jansen vulde dat professioneel aan met deurbreedte, type scharnieren en dergelijke. Het resultaat trok bekijks! (En het leverde hem nieuwe klanten op...;-))

-Maurice van Werkhooven

september 2020

Ruud is een top vakman. Heeft hier herstelwerkzaamheden balkonhek verricht. Hij was binnen 2 weken aan de slag, reageert snel en werkt netjes. Verder eerlijk advies en bij onvoorziene omstandigheden is er een adequate oplossing (zelfde dag nog extra spullen gehaald en afgerond). Aanrader!

-  Frank

december 2019

Ik had mij buitengesloten en Ruud gebeld. Hij kwam snel langs en heeft de deur zonder schade kunnen openen. Kundig gedaan. Het gereedschap wat hij gebruikte zag er professioneel uit.

- Mw. Spies

 

2019

Ik had mij buitengesloten. Ruud stond met een half uur voor de deur en heeft mij zonder schade binnen kunnen laten. Vakman.

-Jules Lacor

2019

Ruud, mooi hoe het balletje is gaan rollen. Ik ben zeer tevreden met jouw vriendelijke en deskundige benadering.  Fantastisch toch, dat de VvE heeft besloten dat je hele complex mocht doen! Tot snel.

-Marco

juni 2019

Goedemiddag Ruud,
Wat tof dat je snel kon komen om ons huis te beveiligen voordat we op vakantie gingen. 
De vakantie was trouwens super! etc....

-Bram

 

november 2018

We hebben een goede ervaring met Ruud Jansen. We kregen hele goeie tips. Kortom: een aanrader!

-Elaine Durrer-Buytendijk

2018

Dank voor het beveiligen van ons huis en de goede service @ politie keurmerk veilig wonen

-Jochum Feitsma

oktober 2018

Ruud heeft mij snel en deskundig geholpen. Ik kan hem van harte aanbevelen!

-Emile RvR

mei 2018

Zeer tevreden. Reageert snel en professioneel op mijn vraag. Snelle actie met betrekking tot de uitvoering van de werkzaamheden. Vakkundige beveiliging van mijn woning!

-Peter Delissen

2017-07-14

Via advertentie in wijkblad contact gezocht. Prettige samenwerking, snelle service en vakkundige afwerking. Zeker een aanrader.

- Doosje

2017-06-25

Ik heb contact opgenomen met Ruud voor de beveiliging van mijn huis volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Hij heeft vervolgens alles snel en vakkundig geregeld. Dankjewel, Ruud, voor de goede service.

- Jolanda

2017-06-18

Super gedaan! Snelle afhandeling, duidelijke offerte en prijsafspraak.

- Ger Dijkshoorn

2017-03-03

Via een actie in onze wijk voor het verkrijgen van een politiekeurmerk zijn we in contact gekomen met Ruud. Snel alles, professioneel en vakkundig geregeld, oftewel ik raad Ruud aan voor ieder klus! Nogmaals bedankt voor je uitgevoerde werkzaamheden bij ons!

- Hans de Heus

2016-11-06

Wij hebben contact opgenomen met Ruud voor informatie over de beveiliging van ons huis en het politiekeurmerk PKVW. Het contact verliep snel, professioneel en wij zijn dan ook ontzettend tevreden. Wij kunnen Ruud van harte aanbevelen.

- Familie van der Stelt

Terugbelverzoek

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.