meerpuntsluiting past op bijna iedere voordeur

Meerpuntsluiting plaatsen kan op bijna iedere voordeur

De klant vroeg mij om een meerpuntsluiting te monteren in een oude eiken deur.

In deze deur zaten meerdere pensloten, dus ook gaten. Door de helft van de stijl af te zagen en een nieuw eiken deel te plaatsen, kon ik ook de meerpuntsluiting monteren. Inmiddels is de deur op kleur gebracht, gelakt en is prachtig geworden! Deze monumentale woning voldoet nu ook aan de eisen van het politiekeurmerk Veilig Wonen.

Wat ik regelmatig tegenkom is dat de reeds bestaande gaten worden opgevuld met een houtvuller. Als dit gelakt is blijf je dit altijd zien. Er zijn mooiere oplossingen te bedenken.

Neem gerust contact op voor een gratis veilig wonen scan en dan kijk ik of er voor jouw situatie ook een oplossing is.

Uiteraard neem ik geheel vrijblijvend de gehele woning onder de loep. Ik kijk samen met jou of deze voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dan bespreken we wat de mogelijkheden zijn of en je gebruik wenst te maken van mijn diensten. Natuurlijk ontvang je altijd een offerte in je mailbox, zodat je weet waar je aan toe bent.

Je bent uiteraard tot niets verplicht, alleen een oplossing voor de voordeur is natuurlijk ook mogelijk!

Ik ben als erkende slotenmaker aangesloten bij het Kiwa. Betrouwbaar, uitgeroepen tot beste PKVW bedrijf van 2018. Door regelmatige opfriscursussen ben ik altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Lees hier>>