Prijs beste PKVW bedrijf 2018

Beste Politiekeurmerk Bedrijf 2018!

Uitgeroepen tot het beste Politiekeurmerk Bedrijf Veilig Wonen 2018!

prijs Politiekeurmerk Veilig Wonen 2018Prijs voor het beste Politiekeurmerk Veilig Wonen Bedrijf van 2018
Tijdens de Veilig Wonen Dag zijn prestigieuze prijzen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) uitgereikt.
Er waren drie genomineerde PKVW-bedrijven zonder personeel; MH Beveligingstechniek uit Tilburg, Bluestar uit Veenendaal en Onderhoudsbedrijf Ruud Jansen.

Verkozen tot het beste Politiekeurmerk Veilig Wonen Bedrijf van 2018!
Ik ben zeer vereerd dat ik ben uitgekozen als beste PKVW-bedrijf. De inmiddels uitgereikte prijs heeft een mooi plekje gekregen. Dé prijs voor het beste Politiekeurmerk Veilig Wonen bedrijf van 2018!

Eerlijke slotenmaker
Voor mij is het de natuurlijkste zaak van de wereld. Je medemens licht je niet op! Je behandelt je klant, zoals jezelf behandeld wilt worden. Ik ben in de bres gesprongen door te reageren op de Kamervragen die momenteel gesteld worden. Kamervragen over het aanpakken van malafide slotenmakers. Maar hoe dan? Ik pleit voor meer zichtbaarheid van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Is het Politiekeurmerk Veilig Wonen duur?
Binnen het Keurmerk kunt u vaak verschillende keuzes maken.  Ik geef u een voorbeeld.
U krijgt de optie tot het plaatsen van een bijzetslot. Een voordelige oplossing. Maar wilt u met één handeling uw deur afsluiten, dan is er ook een andere oplossing mogelijk.
Bijvoorbeeld het leveren en plaatsen van een meerpuntsluiting. De keus ligt altijd bij de klant. Ik adviseer u alleen maar.

Gratis Woninginspecties
Het juryrapport roemde mij om mijn gratis woninginspecties. Daar ga ik natuurlijk gewoon mee door. Wilt u weten hoe veilig uw huis is, neemt u gewoon contact met mij op.
Ik vind het dan fijn als u het gratis woningcheckformulier op mijn website invult. Dan heb ik alle gegevens bij de hand en mail ik u terug met een datumvoorstel.

lampje Politiekeurmerk Veilig Wonen

Subsidie gemeente Utrecht
De gemeente Utrecht zet in op het terugdringen van het aantal woninginbraken. En met succes! De jury stelde het op prijs dat ik bewoners attendeer op de fantastische subsidieregeling van de gemeente Utrecht. De meeste inwoners van Utrecht zijn hiervan niet op de hoogte. Voor eigenaren van koopwoningen geldt het volgende. Indien de woning ouder is dan het bouwjaar 2000, krijgen zij 40% van de kosten terug, met een maximum van € 1.000,–.  Voor huizen gebouwd in 2000 of later, vergoedt de gemeente 20% van de kosten, met een maximum van € 250,00. Ik leg het u graag persoonlijk uit.

Subsidie aanvragen is lastig
Welnee, bij de uitreiking van het certificaat voeg ik een handleiding toe. Ik neem u stap voor stap mee in het proces. Van het inloggen tot het aanvragen. Het is echt eenvoudig.

Speech
Tijdens mijn toespraak heb ik de malafide slotenmakers nog eens onder de aandacht gebracht. Mijn wens: Het aansluiten van alle betrouwbare slotenmakers bij de Stichting Centrum voor Beveiliging en Veiligheid. Als deze slotenmakers zich hard maken voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen, ontstaat er een enorm databestand van slotenmakers met een keurmerk. Zo kunnen wij het hele land bedienen en hopelijk een einde maken aan wanpraktijken.

Ministerie van Jusititie en Veiligheid
Sander Dekker, de minister van Justitie en Veiligheid was helaas verhinderd om de prijs uit te reiken. Ik ga ervan uit dat de aanwezige delegatie minister Dekker zal bijpraten. Stel de bewoners van Nederland op de hoogte van de voordelen van de het Politiekeurmerk Veilig Wonen. “Het lampje” is bekend door zijn tv-optreden. Laat hem het Politiekeurmerk onder de aandacht brengen.

Verder als erkende slotenmaker in Utrecht en omstreken
Natuurlijk ga ik door met waar ik goed in ben. Als eerlijke slotenmaker met een goede kwaliteit, tegen een eerlijke prijs, een hoog servicelevel en een snelle service!

Vragen?
Heeft u naar aanleiding van het bovengenoemde nog vragen? Neemt u dan gerust contact met mij op. Dit kan middels het invullen van het contactformulier op mijn website. Wilt u een gratis woninginspectie, dan vult u het gratis woningcheckformulier in. Ik neem snel contact met u op.