huissleutel

Huissleutel uitgeleend en wordt per post opgestuurd

Een telefoontje van een verontruste klant. De opgestuurde huissleutel zit niet meer in de envelope. Natuurlijk begrijp ik haar angst voor een inbraak.

Ik rijd er dezelfde avond nog naar toe. Wat volgt is een mooi interview van haar aan het CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid). Medewerkers van het Politiekeurmerk pakken dit op en vermelden het verhaal op hun site! Dit maakt mijn werk zo mooi.

Op de hoek van het fraaie Maximapark in Leidsche Rijn woont Jacqueline. Nadat iemand haar geleende reserve-huissleutel per post retour stuurt en de enveloppe leeg aan komt, onderneemt Jacqueline direct actie.

Lege geopende enveloppe
“Ik had een huissleutel uitgeleend en deze zou ik per post retour ontvangen. Een dag later ontving ik aan het einde van de middag echter een lege geopende enveloppe. Dat gaf me een heel onprettig gevoel. Het idee dat er mogelijk iemand rondliep die toegang had tot mijn huis… Ik heb direct contact gezocht met een erkend Politiekeurmerk Veilig Wonen-bedrijf. Mijn angst werd begrepen, want de beste man is dezelfde avond nog langs gekomen. Wat een super service!”

Snelle actie van het erkende PKVW bedrijf
Het slot van Jacqueline werd direct vervangen. “Daarnaast kreeg ik ook een vrijblijvend PKVW-advies. Mijn vader was politieagent en ik kreeg vroeger thuis regelmatig verhalen over inbraken te horen aan de keukentafel. Dit leek me een mooi moment om mijn huis beter te beveiligen. En als er dan toch iets moet gebeuren, dan het liefst meteen goed. Bovendien kun je voor een deel van de beveiliging volgens het PKVW-keurmerk in Utrecht subsidie aanvragen.”

Veiliger gevoel
De PKVW-vakman installeerde onder andere enkele rookmelders en verving de sloten. “Alle deuren kan ik nu openen met dezelfde sleutel. Eén slot liep niet heel soepel, hiervoor is het PKVW-bedrijf later nog even terug gekomen”, vertelt Jacqueline. “Het feit dat er nu betere sloten op de deuren zitten geeft me ook echt een veiliger gevoel.”

Aanbeveling bij anderen?
Op de vraag of Jacqueline anderen aanraadt om hun woning te laten beveiligen volgens het PKVW-keurmerk antwoordt ze resoluut: “Ja, zeker. En vooral specifiek bij het PKVW-bedrijf dat mij geholpen heeft. Ik ben echt heel tevreden over de verleende service.”

————————————————————————————————–

Dank je wel Jacqueline voor je mooie review.

Wilt u ook een veilige woning? Ik kom geheel vrijblijvend bij u langs zodat wij samen uw woning kunnen controleren op inbraakgevoeligheid.
Vult u het gratis-woningcheckformulier in én ik maak snel met u een afspraak! Dit kost u niets!

Woon u in Utrecht en heeft u een koopwoning! Dan heeft u geluk! De gemeente Utrecht heeft een mooie subsidieregeling. Hier vindt u meer informatie.