Subsidie Gemeente Utrecht

MOOIE SUBSIDIEREGELING VOOR EIGENAREN VAN WONINGEN

De gemeente Utrecht hecht er veel waarde aan om de inbraken in de stad Utrecht te laten afnemen.
Zodoende heeft de gemeente Utrecht een aanzienlijk budget beschikbaar gesteld om uw woning conform de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen aan te passen.

Bent u in het bezit van een koophuis?
Voldoet uw woning aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen?
Dan kent de gemeente Utrecht een mooie subsidieregeling!

Wat kost het certificaat Beveiligde Woning Politiekeurmerk Veilig Wonen?
De certificaatkosten bedragen € 92,50. Dit is inclusief de inspectie van de woning, voorrijkosten, parkeerkosten en administratiekosten.

Wat zijn de kosten van de overige werkzaamheden om uw woning te laten voldoen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen?

Deze kosten verschillen per woning, hier kan ik echt geen zinnige uitspraak over doen.
Maar, ik kom gratis bij u langs om uw woning te inspecteren. Daarna ontvangt u van mij een vrijblijvende offerte. U beslist of u overgaat tot het nemen van de eventuele maatregelen.

Daarna krijgt u van mij een factuur met daarop de kosten van het Certificaat Veilig Wonen en eventueel de kosten van de aanpassingen. Prijzen zoals op de eerder toegezonden offerte staan.

Subsidieregeling gemeente Utrecht

Voor woningen gebouwd voor 2000: 40% van de kosten tot maximaal € 1.000
Voor woningen gebouwd in 2000 of later: 20% van de kosten tot maximaal € 250

Voor wie is de subsidie?

De subsidie is voor eigenaren van bestaande woningen die ook op dat adres wonen. Een vereniging van eigenaren (VvE) kan subsidie aanvragen voor meerdere woningen tegelijk. Voorwaarde is dat 60% van de VvE bestaat uit eigenaar-bewoners. Bewoners van complexen met vooral huurders komen dus niet in aanmerking voor de subsidie.

Bent u huurder van een woning?

Huurders van een Utrechtse woningcorporatie kunnen voor vergoeding contact opnemen met hun corporatie.

Meer weten?
Klikt u op onderstaand logo.

Wat klanten over mij zeggen.

05-01-2021

Na een inbraak waarbij ook een setje reservesleutels was meegenomen, was Ruud Jansen snel ter plaatse om de sloten te vervangen. Ik heb zeker geen spijt gehad om meteen een erkend PKWV-adviseur te bellen. Ik kreeg uitstekend advies en de werkzaamheden werden snel en vakkundig uitgevoerd.

- Jeroen Aarssen

november 2020

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop Onderhoudsbedrijf Jansen de inbraakbeveiliging in mijn huis en het dakbeschot in mijn garage heeft aangebracht.
Alles gebeurde overeenkomstig de afspraken in snel tempo zonder overlast.

-Jef Halkes

oktober 2020

Hey Ruud, wat fijn dat je snel terplekke was toen ik mijn sleutel binnen heb laten liggen. Je kreeg de deur snel open man, daar moet ik ook nog iets meer 🙂

- Fred

oktober 2020

Ruud is een absolute vakman en levert kwaliteit! Ruud heeft mijn hele huis van nieuwe sloten voorzien, een nieuwe voordeur op maat gemaakt en mijn huis uiteindelijk mogen voorzien van het PKVW-keurmerk.
Hij ging zeer vakkundig te werk, heeft veel kennis en neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Ik ben zeer tevreden, een absolute aanrader!

-Iris Pielage

september 2020

Wij hadden duidelijke ideeën omtrent vormgeving, Ruud Jansen vulde dat professioneel aan met deurbreedte, type scharnieren en dergelijke. Het resultaat trok bekijks! (En het leverde hem nieuwe klanten op...;-))

-Maurice van Werkhooven

september 2020

Ruud is een top vakman. Heeft hier herstelwerkzaamheden balkonhek verricht. Hij was binnen 2 weken aan de slag, reageert snel en werkt netjes. Verder eerlijk advies en bij onvoorziene omstandigheden is er een adequate oplossing (zelfde dag nog extra spullen gehaald en afgerond). Aanrader!

-  Frank

december 2019

Ik had mij buitengesloten en Ruud gebeld. Hij kwam snel langs en heeft de deur zonder schade kunnen openen. Kundig gedaan. Het gereedschap wat hij gebruikte zag er professioneel uit.

- Mw. Spies

 

2019

Ik had mij buitengesloten. Ruud stond met een half uur voor de deur en heeft mij zonder schade binnen kunnen laten. Vakman.

-Jules Lacor

2019

Ruud, mooi hoe het balletje is gaan rollen. Ik ben zeer tevreden met jouw vriendelijke en deskundige benadering.  Fantastisch toch, dat de VvE heeft besloten dat je hele complex mocht doen! Tot snel.

-Marco

juni 2019

Goedemiddag Ruud,
Wat tof dat je snel kon komen om ons huis te beveiligen voordat we op vakantie gingen. 
De vakantie was trouwens super! etc....

-Bram

 

november 2018

We hebben een goede ervaring met Ruud Jansen. We kregen hele goeie tips. Kortom: een aanrader!

-Elaine Durrer-Buytendijk

2018

Dank voor het beveiligen van ons huis en de goede service @ politie keurmerk veilig wonen

-Jochum Feitsma

oktober 2018

Ruud heeft mij snel en deskundig geholpen. Ik kan hem van harte aanbevelen!

-Emile RvR

mei 2018

Zeer tevreden. Reageert snel en professioneel op mijn vraag. Snelle actie met betrekking tot de uitvoering van de werkzaamheden. Vakkundige beveiliging van mijn woning!

-Peter Delissen

2017-07-14

Via advertentie in wijkblad contact gezocht. Prettige samenwerking, snelle service en vakkundige afwerking. Zeker een aanrader.

- Doosje

2017-06-25

Ik heb contact opgenomen met Ruud voor de beveiliging van mijn huis volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Hij heeft vervolgens alles snel en vakkundig geregeld. Dankjewel, Ruud, voor de goede service.

- Jolanda

2017-06-18

Super gedaan! Snelle afhandeling, duidelijke offerte en prijsafspraak.

- Ger Dijkshoorn

2017-03-03

Via een actie in onze wijk voor het verkrijgen van een politiekeurmerk zijn we in contact gekomen met Ruud. Snel alles, professioneel en vakkundig geregeld, oftewel ik raad Ruud aan voor ieder klus! Nogmaals bedankt voor je uitgevoerde werkzaamheden bij ons!

- Hans de Heus

2016-11-06

Wij hebben contact opgenomen met Ruud voor informatie over de beveiliging van ons huis en het politiekeurmerk PKVW. Het contact verliep snel, professioneel en wij zijn dan ook ontzettend tevreden. Wij kunnen Ruud van harte aanbevelen.

- Familie van der Stelt

Terugbelverzoek

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.