Burgemeester introduceert nieuwe subsidieregeling

De gemeente Utrecht introduceert per 1-1-2018 een nieuwe subsidieregeling!

De telefoon gaat, RTV Utrecht. Of ik mee wil werken aan het geven van een interview over de nieuwe subsidieregeling van de gemeente Utrecht.
Natuurlijk, graag zelfs. Het tijdstip is vroeg, om 06:30 uur. Wie van jullie heeft dit gehoord? Niet veel mensen, daarom hieronder nog een korte weergave.

Doordat Ruud en Petrina contact met mij opnamen, kreeg ik alles te horen over de woninginbraak die in november 2017 bij hun had plaatsgevonden.
Nog steeds heeft dit grote impact op het paar. Zij wilden daarom graag meewerken aan een interview voor RTV Utrecht en het AD.
Graag informeren zij andere bewoners over het goed beveiligen van hun woning, zodat de kans op een inbraak kleiner wordt.

Ruud en Petrina schakelden mij in om hun huis te laten voldoen aan de laatste eisen van het Politiekeurmerk. Na een gratis inspectie van de woning zond ik ze dezelfde week nog een vrijblijvend preventie-advies. Daar konden zij zich in vinden en dezelfde week nog heb ik de woning aan de eisen van het keurmerk aangepast. Zij voelen zich gelukkig weer veilig.

Wat een verrassing, burgemeester Jan van Zanen kwam persoonlijk langs om het certificaat uit te reiken en de feestvreugde werd nog groter toen hij vertelde dat de bewoners gebruik kunnen maken van de nieuwe subsidieregeling! Zij krijgen 40% van de gemaakte onkosten terug!  Om dit aan te vragen bleek niet moeilijk.

Ruud en Petrina kunnen weer rustig slapen.

Bent u ook geïntereseerd in een gratis woninginspectie om te bezien of uw huis inbraakveilig genoeg is? Wilt u een advies op maat? Ik kijk door de ogen van een inbreker naar uw huis. Ik leg u uit waar de zwakke plekken liggen van uw woning. Vult u het woningcheckformulier op mijn site in en ik maak snel een afspraak.
Ook u komt in aanmerking voor een subsidieregeling. Heeft u een huurhuis dan kunt u terecht bij uw woningcoöperatie. Heeft u een koopwoning, dan kunt u contact met mij opnemen.

Meer informatie over de subsidieregeling

Lees hier het hele artikel van Ruud en Petrina