beste pkvw bedrijf 2018

Genomineerd als beste PKVW bedrijf van 2018

Jazeker, genomineerd als beste PKVW bedrijf van 2018!

“Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht…..

Het blijft topsport om datgene waar je in gelooft op de kaart te zetten. Maar wat voelde het goed toen ik hoorde dat ik genomineerd ben als beste PKVW-bedrijf van 2018 zonder personeel.

Uitreiking prijs door de minister van Justitie en Veiligheid
Ik kijk uit naar de bijeenkomst op 3 oktober waarin Sander Dekker, de minister van Justitie en Veiligheid, de prijs uitreikt.  Ook al word ik het niet, ik mag vanaf nu zeggen: “Ik behoor bij de beste drie PKVW bedrijven van Nederland”.

Een prijs voor een goede en betrouwbare slotenmaker
Laten we het maar gewoon in het “Nederlands” zeggen: “Ik ben gewoon een goede en betrouwbare slotenmaker.”
Een slotenmaker die vooraf netjes een offerte stuurt voordat ik bij je kom om de werkzaamheden uit te voeren. Ik kom vooraf eerst de werkzaamheden opnemen. Dit kost je niets!
Daarna krijg je de prijsopgaaf in je mailbox. Binnen een week. Uiteraard kun je mij ook benaderen voor spoedklussen. Natuurlijk hanteer ik dan ook normale tarieven.

Met beide benen op de grond
Natuurlijk ben ik supertrots op mijn nominatie. Maar in de tussentijd ga ik natuurlijk gewoon door met datgene waar ik voor sta. Het geven van preventie-advies op maat en het zelf uitvoeren van deze werkzaamheden. Zodat jij je weer veilig kunt voelen in je eigen woning.

Wil je meer lezen waarom ik ben genomineerd?
Het CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid) heeft op 12 september de nominaties bekend gemaakt. Lees hier het hele bericht.
20180920 genomineerden beste pkvw bedrijf 2018

Contact
Ben je benieuwd of jouw huis veilig is? Neem dan contact op met de beste slotenmaker van Utrecht 🙂
Vul hier het woningcheckformulier in en ik neem snel contact met je op!
JA, ik heb een vraag, mail mij snel terug>>

 

Leave a Comment