TELEFOONNUMMER 06 - 51 61 95 47
UITGEROEPEN TOT BESTE PKVW-BDRIJF VAN 2018

Verbouwing

Uiteraard kan ik u helpen bij het realiseren van uw verbouwing.
U kunt mij onder andere benaderen voor het plaatsen van binnenwanden, het verzorgen van een geheel nieuwe aanbouw, het verplaatsen van uw trap, het in de oude staat brengen van uw woning etc… etc…

Met mijn jarenlange ervaring heb ik vele verbouwingen op mijn naam staan.
Iedere verbouwing is uniek en vergt een andere aanpak!

Schakel mij gerust zo snel mogelijk in! Ik denk met u mee en regel desgewenst specialisten die uw verbouwing tot iets moois maken!

Project-5_Web
Project-4_Web

Wat klanten over mij zeggen.

2017-07-14

Via advertentie in wijkblad contact gezocht. Prettige samenwerking, snelle service en vakkundige afwerking. Zeker een aanrader.

- Doosje

2017-06-25

Ik heb contact opgenomen met Ruud voor de beveiliging van mijn huis volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Hij heeft vervolgens alles snel en vakkundig geregeld. Dankjewel, Ruud, voor de goede service.

- Jolanda

2017-06-18

Super gedaan! Snelle afhandeling, duidelijke offerte en prijsafspraak.

- Ger Dijkshoorn

2017-03-03

Via een actie in onze wijk voor het verkrijgen van een politiekeurmerk zijn we in contact gekomen met Ruud. Snel alles, professioneel en vakkundig geregeld, oftewel ik raad Ruud aan voor ieder klus! Nogmaals bedankt voor je uitgevoerde werkzaamheden bij ons!

- Hans de Heus

2016-11-06

Wij hebben contact opgenomen met Ruud voor informatie over de beveiliging van ons huis en het politiekeurmerk PKVW. Het contact verliep snel, professioneel en wij zijn dan ook ontzettend tevreden. Wij kunnen Ruud van harte aanbevelen.

- Familie van der Stelt

Terugbelverzoek

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.